Головна

Наш блог

Система автоматизації iiko: більше замовлень, менше втрат, повний контроль

Прогресивні підприємці сфери харчування розуміють, що без автоматизації бізнес в громадському харчуванні дуже скоро стане збитковим. При плануванні подальших дій доцільно покладатися на точні цифри. Звітність необхідно вести по обороту товару, виконуваних замовлень, списанню продуктів зі складу, оплату готівкою або безготівковим способом. Вручну вести облік часто досить накладно, часто бувають неточності і нестиковки. Крім цього, час обслуговування відвідувачів збільшується, зростають черги, падає дохід. Як можна домогтися збільшення клієнтів, прискорення обслуговування і зростання прибутку? Допоможе система Айко, і ось у чому її суть.

Переваги введення системи

Система автоматизації iiko розроблена спеціально для закладів громадського харчування. Ресторани, бари, кафе, фастфуд, столові, кондитерські, піцерії, пекарні особливо потребують прискорення та оптимізації бізнес-процесів. Скрізь, де є кухня, велике меню і більш ніж три особи, час від часу доводиться проводити ревізії, шукати слабкі місця і усувати проблеми.

Система автоматизації iiko допоможе організувати і раціоналізувати роботу на кухні, в залі, барі, на складі, в бухгалтерії і на касі. В результаті бізнес не тільки не несе втрат, але і продовжує розвиватися.

Продукт володіє великим числом переваг:

Що дає автоматизація

Айко вирішує безліч завдань і допомагає організації реалізувати свій потенціал в повному обсязі. Система значно спростить роботу керівника мережі завдяки можливості автоматизації процесу. Практично неможливо обійтися тільки своїми силами, щоб контролювати збереження продукції і діяльність персоналу на видаленні від точки продажів.

Процес подачі готових страв, розливу напоїв і формування порцій контролює безпосередньо працівник, який цим займається. Власнику складно фіксувати дані, про достовірність можна тільки мріяти. Зустрічаються розкрадання і зловживання службовим становищем, що негативно позначається на прибутку і репутації.

Сервіс iiko – розумний помічник для будь-якого бізнесмена. Безліч операцій і підрахунків програма виробляє автоматично, ніж економить час власника. Абсолютна точність даних дозволяє ефективно управляти своїми активами і примножувати прибуток.

2020-11-17