Головна

Наш блог

iiko в їдальні, на підприємстві або в бізнес-центрі – гарантія здорового і вигідного харчування

ПЗ iiko (Айко) – софт для автоматизації процесу виробництва на підприємствах громадського харчування, в тому числі столових для компаній, освітніх установ або бізнес-центрів. При цьому програма дозволяє одночасно налаштувати видачу харчування для декількох компаній (навчальних груп), що є відмінною основою для утворення системи лояльності.

Обслуговування постійних співробітників компанії

Програма автоматизації може успішно використовуватися, як в окремому закладі, так і в мережі закладів. Для відвідувачів існує можливість проведення фінансових операцій по картах, що дозволяє організувати якісне і оперативне харчування для співробітників в компаніях з великою кількістю офісів.

Програма передбачає випуск іменних карт клієнтів для кожного співробітника, а також карт без певної ідентифікації (під час проведення конференцій, презентацій та інших заходів). Карти можуть налаштовуватися як абонементів, розрахованих на певну кількість відвідувань або термін дії.

Організація харчування

Софт айко (iiko) підтримує основні види оплати корпоративного харчування:

При цьому адміністратор може налаштувати лімітну схему для всіх співробітників, яка буде враховувати обмеження по сумі продуктів на замовлення. У разі організації безкоштовного харчування, на рахунок співробітника щодня зараховується певна сума, яка списується в міру виконання замовлень. В кінці дня рахунок обнуляється, а на карту додається попередня сума.

Обслуговування гостей

Якщо в їдальню ходять співробітники декількох фірм і їх клієнти, у вас є можливість налаштувати вигідну програму лояльності на основі депозитних схем. При цьому iiko гарантує швидке і якісне обслуговування відвідувачів, що дозволить уникнути черг навіть в час-пік.

У вас є можливість налаштувати програму лояльності через бонусний відсоток від кожної виданої суми або знижку від кількості відвідувань за певний термін.

iiko – це ваш шлях до сучасного сферу ресторанного обслуговування, де комфорт відвідувача і ефективність робочих процесів на кухні є першочерговим завданням будь-якого громадського харчування.

2020-12-17