Главная

Наш блог

iiko Cloud – додаток для управління, обліку і каси тепер в хмарі

Вже більше 15 років пройшло з тих пір, як Давид Ян розробив програму iiko. Вона стала справжнім хітом серед рестораторів з усього світу. Але технології не стоять на місці – вони зробили величезний ривок за останні роки. Тому нерозумно було б не використати всі наявні можливості.

iiko cloud – це хмарна технологія для всіх власників однойменного програми. У вашому розпорядженні виявиться світова інновація – штучний інтелект, який займеться прогнозуванням, враховуючи масу змінних параметрів.

Побачити майбутнє тепер реально

Багатьом початківцям рестораторам може здатися, що розвиток ресторану – це гра в рулетку. Скільки відвідувачів буде за день – 10 або 50? Хто ж про це знає? Звичайно ж, iikoCloud.

Ця програма здатна передбачити не просто приблизну кількість відвідувачів в день, але і найбільш замовляються страви і пропозиції в меню. Це ефективний інструмент, який в умілих руках може перетворитися в значний прибуток.

При прогнозуванні штучний інтелект iiko враховує такі параметри і аспекти:

З огляду на всі ці змінні дані, iiko формує прогноз продажів і відразу ж пропонує вам рішення у вигляді плану робіт на кухні і автоматично готує замовлення на закупівлю необхідних продуктів харчування.

iiko – підтримка ідеального формату для ресторану. Адже весь вищевказаний процес здійснюється автоматично. Вам необхідно лише ознайомитися з планом і затвердити його або внести незначні зміни.

Управління бізнесу за допомогою ноутбука

iiko робить ведення бізнесу максимально зручним для ресторатора. Купуючи програму, крім сучасного штучного інтелекту, ви отримуєте і інші опції:

Придбати iiko зі знижкою ви завжди можете на сайті компанії Retail Soft Consulting. Програма моментально стане вашим першим помічником, без якого ви більше не зможете уявити ведення бізнесу.

2020-12-29