Головна

Наш блог

З Айко вдасться швидше досягти висот в ресторанному бізнесі

Якщо раніше можна було управляти рестораном «вручну», то постійно мінливі тенденції сучасного бізнесу виключають цю можливість. Бізнесмен не зможе самостійно стежити за постійно зростаючим асортиментом страв, контролювати витрату продуктів зі складу та роботу персоналу, а також інші робочі моменти. Але без цього неможливо розширювати бізнес і лідирувати серед конкурентів. Програма iiko допомагає автоматизувати робочий процес, підвищити прибутки і уникнути збитків.

Проблеми, які допоможе вирішити Айко

Автоматизація ресторанного бізнесу – це гарантія рішення не тільки основних, але і другорядних завдань, підвищення ефективності роботи закладу і грамотне ведення бізнесу з урахуванням специфіки ресторану.

Використання програмного забезпечення дає такі можливості:

Утиліта є потужним інструментом для аналітики. Використовуючи айко (iiko) для ресторану , ви зможете швидше просунути свій бізнес. Програма покаже, які страви і напої користуються підвищеним попитом, прискорить виконання замовлень і підвищить ефективність праці кухарів і офіціантів. Робота стане простою і ефективною, а в результаті підвищиться популярність закладу і прибутку.

Купувати чи орендувати?

Незважаючи на те, що ручні розрахунки вже практично пішли в минуле, деякі власники бізнесу сумніваються, чи так необхідна iiko і чи варто її купувати. Щоб позбутися від сумнівів, можна орендувати ПО. Оренда Айко передбачає стандартний пакет ліцензій і отримання у тимчасове користування віртуального сервера. За надання послуг стягуватиметься щомісячна орендна плата.

Як і при покупці, під час оренди бізнесмен може отримувати інформацію з сервера з будь-якої точки світу і миттєво дізнаватися про стан справ в ресторані. Компанія, що надає програму Айко, гарантує збереження даних.

2020-11-19