Головна

Наш блог

iikoLite і iikoCloud-Миттєвий старт маленьких підприємств

Якщо ви хочете відкрити маленьке кафе з єдиною касою, то вам прекрасно підійде хмара iikoLite за вартістю 1029 грн на місяць з основними функціями iiko. Це Каса і облік складу в режимі онлайн. Управління грошовими коштами, співробітниками, забезпечення доставки тощо можливе за допомогою оренди iiko, яка обійдеться у 2059 грн на місяць.

Як уникнути помилки і який вибір роблять відомі компанії?

Просте і зрозуміле підключення

Взаємодіяти з iikoLite досить легко. Для забезпечення продажів доступна установка на планшет, а облік зручно проводити у віддаленому режимі за допомогою комп’ютера або ноутбука. Установка і настройка програми не представляє складнощів, зробити їх можна самостійно.

Комфортна робота з програмою

Ви володієте зручним програмним забезпеченням для каси і складського обліку з віддаленим доступом. Крім того, у вас є готові варіанти звітів. Тепер ви можете стежити і здійснювати повноцінний контроль за всіма фінансовими засобами, які є у вашому розпорядженні. Крок за кроком ви зможете рухатися до своїх цілей.

Можливості для розвитку

Швидше за все, через деякий час у вас виникне бажання розширити свій бізнес. Для цього буде вже недостатньо стандартних функцій Програми. Установка і настройка нової програми вам не знадобиться – можна просто вибрати тариф iikoCloud. Після цього додаткові функції будуть видні в касі і в вашому комп’ютері.

2020-08-10