Головна

Наш блог

Автоматизація роботи громадського харчування для підвищення рентабельності закладу

Людина вирішив відкрити кафе, бар або їдальню, і відразу ж на нього обрушується безліч завдань. Необхідно контролювати роботу персоналу, вчасно закуповувати продукти і напої, рекламувати свій заклад. І все це потрібно робити швидко, інакше бізнес може стати збитковим. Автоматизація дозволить поліпшити управлінську звітність і скласти оптимальний бізнес-план.

Плюси Айко у веденні малого бізнесу

Вручну перебирати дані файлів, аналізуючи збитки і прибутки, забирає багато часу, та й складно утримати в голові всі цифри. Програма Айко для малого бізнесу в цьому допоможе. Система сама проаналізує введені в неї дані і покаже результат в цифровому вигляді або у вигляді графіка. Бізнесмену залишиться тільки переглянути інформацію і зробити потрібні висновки.

Використання iiko дозволяє:

Це оптимальна програма для громадського харчування. Вона забезпечує дистанційний контроль над усіма процесами, що відбуваються в їдальні або барі, виявляє «лідерів продажів» серед страв і напоїв і інші дані. Аналіз інформації дозволяє провести грамотний маркетинг за допомогою акцій і знижок, що приверне до закладу нових клієнтів.

Зараз програмне забезпечення Айко в Харкові використовується в багатьох закладах громадського харчування. Бізнесменів приваблює простота ПЗ і його ефективність. Власник або співробітники вносять дані, і на екрані відразу з’являється потрібна інформація. Передача йде через віддалений віртуальний сервер, тому власник бізнесу може дізнаватися поточний стан справ, перебуваючи вдома або в діловій поїздці.

Програмне забезпечення iiko допоможе зробити ведення бізнесу прозорим і ефективним, уникнути непотрібних втрат через списання простроченої продукції або крадіжки персоналу. А постійний контроль за витратами та надходженнями, корекція бізнес-плану і дистанційна оцінка праці співробітників виведе бізнес на новий рівень. Ви зробите свій заклад популярним у населення, а значить, і збільшите доходи.

2020-11-19