Головна

Наш блог

Автоматизація кафе, бару чи кав’ярні з iiko – займіть лідируючу позицію з невеликим закладом

iiko – це програма для управління кафе або бару ERP класу (планування ресурсів підприємства), яка дозволяє автоматизувати більшість виробничих процесів даних установ. Від прийому замовлення до його виконання і інвентаризації.

Програма iikoCloud Start ідеально підходить для збільшення ефективності невеликого закладу. З нею ви можете розраховувати на автоматизацію:

Продажі та обслуговування відвідувачів

Автоматизація iiko передбачає використання POS-терміналів і мобільного програми. Вона дозволяє співробітникам отримувати актуальну інформацію в режимі реального часу. Офіціант буде точно знати, коли потрібно звільнити столик для резерву, і скільки залишилося часу до виконання кожного замовлення.

Управлінські процеси

З ПЗ iiko власник бізнесу або головний адміністратор можуть розраховувати на ряд корисних функцій, які значно спростять управління закладом, а саме:

Доставка страв

Айко – ресторанна програма , яка допомагає організувати швидкий прийом замовлень на самовивезення або на доставку. ПЗ передбачає інтеграцію з агрегаторами, а також управління роботою оператора, кур’єра або кухаря.

Чому саме iiko?

З програмою iiko управління бізнесом значно спроститься. Для того, щоб подивитися показники продажів або внести необхідні корективи, вам необхідно просто мати доступ в інтернет.

Ви зможете просто відкрити хмара на зручному для вас пристрої – ноутбуці, планшеті або телефоні, щоб отримати актуальну інформацію про ваш заклад. Тепер вам не доведеться нависати над своїми співробітниками для контролю їх роботи.

iikoCloud Start – це тільки початок вашого шляху. Якщо бізнес виріс, ви можете просто перейти на більш просунутий тариф з новими функціями, але з попередніми налаштуваннями.

2020-12-18