Головна

Наш блог

Автоматизація ресторану: що пропонує iiko?

Більше 50% ресторанів закривається в перший же рік своєї діяльності. Чому це відбувається? Багато грішать на надзвичайно високу конкуренцію в сфері. І частково це правда. Однак найчастіше новоспечені ресторатори зазнають поразки в битві з самими собою.

Неправильна комунікація, неефективний персонал, непослідовна закупівля продуктів, відсутність управлінської звітності. Все це призводить до того, що у ресторатора закінчуються ресурси, і ресторан закривають, ще до того, як він відіб’є свою вартість.

Як цього уникнути? Все дуже просто – достатньо автоматизувати більшість процесів. Це дозволить вам бачити картину чітко і приймати управлінські рішення в максимально швидкий термін. Саме для цього і потрібна iiko.

Перевага iiko

Програма для ресторанів iiko пропонує рестораторам широкий функціонал. Він буде корисний не тільки власникам закладів громадського харчування, а й кожному співробітнику – від офіціанта до адміністратора і шеф-кухаря.

Обслуговування гостей

Обслуговування відвідувачів – це один з китів, на якому стоїть успішність ресторанів. Разом з iiko ви зможете зробити цей процес більш якісним і ефективним:

Управління кухнею

Приготування страв, їх подача та облік видаткових продуктів. Це лише маленька дещиця того, що пропонує iiko:

Інвентаризація та управління складом

З iiko ви отримаєте максимальний контроль над кожним виробничим етапом ресторану. Програма надасть вам прозору картину про стан вашого підприємства, що дозволить подбати про його стратегічний розвиток.

2021-01-05