Головна

Наш блог

Єдина платформа для управління роботою громадського харчування в реальному часі – iiko

Автоматизація робочих процесів значно спрощує ведення будь-якого бізнесу завдяки сучасним технологіям. Успішно впровадити автоматизація бухгалтерського обліку і документообігу на багатьох підприємствах. Але вони тільки частково полегшують роботу персоналу. В даний час для закладів громадського харчування існують комплекси програм, які вирішують цілий ряд завдань.

Механізм управління

Програми iiko – система ERP-класу, за допомогою якої відбувається автоматизація основних робочих процесів підприємств громадського харчування. Система призначена для ресторанного бізнесу будь-якого розміру: як для невеликих закладів, так і цілих мереж. Цей сервіс дає можливість контролювати кожен етап виробництва, в тому числі віддалено.

Переваги системи автоматизації iiko

Заклади, які встановили комплекс iiko, відчувають величезний набір його переваг:

Пакет iikoPro – автоматизації ресторану повного циклу – дає можливість отримати реальну інформацію про стан бізнесу в будь-який час.

Розвиток партнерської програми – одна з важливих завдань Айко. Принцип співробітництва з партнерами виражається в об’єднанні зусиль для просування рішень iiko в системах ресторанного управління та досягнення значних результатів. В даний час організація підтримує програму співпраці з багатьма партнерами. Компанія RSC – офіційний партнер Айко. Шляхом впровадження розробленого продукту вона адаптує підприємства громадського харчування під новий формат обліку та управління.

Введення системи iiko в ресторанний бізнес – необхідна умова конкурентоспроможності кожного підприємства окремо.

2020-11-17