Головна

Наш блог

iiko для служби доставки – як оформити прийом і доставку замовлень для 100% задоволення клієнта

Iiko сучасне ПЗ ERP класу, мета якого – максимальне спрощення виробничих процесів в ресторанному бізнесі. У тому числі і для служби доставок. Розробники програми надають власникам і співробітникам компанії широкий функціонал, який впливає на кожен етап виконання замовлення, а саме:

  1. Прийом та оформлення замовлення в колл-центрі.
  2. Виконання замовлення на кухні.
  3. Доставка замовлення за адресою.

Прийом та оформлення замовлень

ПО iiko можна налаштувати на одночасний прийом замовлень з декількох джерел: телефону, чат-бота, мобільного додатка або веб-сайту. Програма обробляє замовлення в реальному часі, що дозволяє без зволікання почати продаж.

Через функціонал софта можна легко налаштувати програму лояльності, оскільки iiko розпізнає клієнтів по цілому ряду ідентифікаторів – телефону, адресою, електронною поштою і т.д. При цьому айко зберігає історію замовлень, що допоможе оператору здивувати замовника знанням про його переваги.

Також програма зберігає інформацію про недобросовісних клієнтів, що дозволяє значно знизити ризики при їх обслуговуванні.

Виконання замовлення на кухні

Програма дозволяє менеджеру спостерігати за приготуванням страв в реальному часі. Це допомагає дотримуватися встановлених термінів виконання замовлень, щоб приготувати і доставити блюдо максимально швидко. При цьому процес приготування також спрощується і для кухарів:

Доставка замовлення за адресою

Доставка їжі з айко також значно спрощує роботу кур’єрам. За допомогою мобільного додатку він отримує інформацію про замовлення в реальному часі. При цьому оператор колл-центру завжди може повідомити кур’єра про додаткові побажання замовника – наявності здачі, оплаті через термінал і т.д.

iiko каталогізує кожне замовлення з інформацією про нього і відгуками клієнтів, що дозволяє налаштувати систему мотивації для кур’єрів.

Програма iiko – це автоматизація обліку ресторану; і сучасний підхід до управління ресторанного бізнесу, який мінімізує метушню і максимізує ефективність.

2020-12-18