Головна

Наш блог

iiko-інтеграція – використання 100% можливостей сучасних технологій

Автоматизація ресторану – це процес, який передбачає збільшення ефективності підприємства шляхом спрощення управління виробничого процесу. Однак сучасний ресторанний бізнес – це дуже конкурентна сфера діяльності, де однією автоматизації може виявитися занадто мало. Адже важливо не тільки спростити управлінські процеси, а й подбати про інтеграцію всіх використовуваних сервісів між собою.

Розробники iiko подбали про те, щоб програма була сумісна з іншим софтом, а також основними цифровими пристроями, які використовуються в сфері обслуговування.

У чому полягає інтеграція iiko

Програма iiko передбачає взаємодію з основними сучасними технологіями, які відповідають за автоматизацію підприємства. Саме це і робить програму настільки ефективною. iiko інтеграція включає взаємодію з:

  1. – програма передбачає можливість вивантажити всі показники підприємства в документи і довідники 1С з деталізацією по кожному календарному періоду (день, тиждень, місяць). Це значне спрощення ведення фінансової звітності.
  2. Docsinbox – ця система передбачає обмін накладними з постачальниками. Пройдуть секунди після того, як постачальник відправить накладну – і вона з’явиться в iiko. А автоматизований введення дозволяє звести до мінімуму ймовірність помилки.
  3. iikoCheckList і iikoIncpector – інструмент для управління персоналом. Передбачає список дій, які щодня повинні виконувати співробітники громадського харчування. Заповнення списків здійснюється в реальному часі, що дозволяє ефективніше стежити за дотримання стандартів обслуговування.
  4. Plazius – інструмент організації системи лояльності для відвідувачів. Модуль зберігає всю інформацію про користувачів, дозволяючи проводити sms- та email-розсилку, створювати і проводити маркетингові акції і збільшувати їх ефективність.
  5. АТС – ідеальний варіант для організації доставки їжі. Дозволяє підвищити рівень обслуговування замовників, а також значно спростити ведення бази даних.
  6. iikoDashboard – ідеальний інструмент для прогнозування і аналізу роботи ресторану. Ви отримаєте повну статистику діяльності на вашому пристрої IOS.

Це лише маленька частина того, як саме iiko взаємодіє з різними пристроями і іншим професійним софтом. Навіть управління мережею ресторанів стане набагато простіше разом з ПО iiko.

2021-01-08