Головна

Наш блог

iiko – кращий інструмент автоматизації роботи нічного клубу

Автоматизація роботи громадського харчування – необхідний крок в сучасному світі. З огляду на запровадження технологій управляти закладами громадського харчування стало набагато простіше. Нарешті власники можуть видихнути і трохи відпустити контроль, залишаючись впевненими в налагодженій роботі персоналу.

iiko активно використовується для фаст-фудів, ресторанів, кафе і барів. Однак останнім часом власники нічних клубів також стали вдаватися до використання програми для автоматизації управлінських процесів.

Чи потрібна автоматизація нічного клубу?

iiko – програмне забезпечення кафе, ресторанів і інших типів громадського харчування. Утиліта дозволяє:

Погодьтеся, що все це актуально і для нічних клубів. Більш того, в такого роду закладах (з огляду на їх специфіки) потрібен особливий контроль за персоналом, відвідувачами і продуктами. Так всього одна програма стає не просто корисним інструментом. Вона перетворюється в очі, вуха і руки власника закладу, в помічника, який на зв’язку 24/7.

Що iiko може запропонувати власникам нічних клубів?

З основними функціями програми все зрозуміло – iiko створена для повної автоматизації всіх процесів в закладі (кухня, обслуговування, закупівля продуктів і т.д.). При цьому у ВО є специфічні опції, особливо актуальні для нічного клубу:

  1. Відеоспостереження. У нічному клубі часто відбуваються непередбачені ситуації (частіше, ніж, наприклад, в кав’ярні). iiko дозволяє сортувати відео, зберігаючи їх таким чином, щоб ви легко змогли знайти потрібний файл в архіві.
  2. Інвентаризація бару. Думаєте, що бармен зловживає обов’язками (наприклад, пробивають завішені чек або змінюють дорогий алкоголь на дешевий)? Тепер ви зможете перевіряти залишки по напою в режимі реального часу.
  3. Збільшення лояльності клієнтів. Бонусно-депозитна програма лояльності дозволяє клієнтам відслідковувати акції і користуватися знижками при відвідуванні вашого клубу.

Що ще приваблює власників закладів громадського харчування, нічних клубів або навіть готелів використовувати iiko? Ціна програми. Ви зможете налаштувати відповідний тариф (Start, PRO, Enterprise), орієнтуючись на тип закладу, потрібний функціонал і т.д.

iiko – кращий софт для організації та повної автоматизації нічних клубів. А налагоджена робота клубу – запорука залучення нових відвідувачів і перетворення їх в ваших постійних клієнтів.

2021-01-29