Головна

Наш блог

IIKO – програмне забезпечення для автоматизації ресторану

Сучасні технології по автоматизації різних робочих процесів виробництва проникали в багато сфер діяльності. Розроблено величезна кількість софта, який полегшує ведення бізнесу. В автоматизації роботи ресторанного господарства лідирує система ERP-класу iiko. Це рішення, в якому ведеться облік і управління процесами кафе і ресторанів – від закупівель продукції до співпраці з партнерами та лояльності клієнтів. Комплекс програм відмінно функціонує на підприємствах будь-якого розміру.

Ділове співробітництво

Єдиної формою співпраці компанії Айко з бізнес-партнерами є партнерська програма. Компанія Retail Soft Consulting – офіційний партнер iiko в Харкові і по всій Україні. Багатофункціональна система iiko надає бізнесу технологічні новинки, надійну професійну підтримку, продаж продукту і надання високоякісних послуг. Налаштовується на підприємство будь-якого масштабу від маленького закладу фастфуда до ресторанної мережі. Успішно використовується в Європі, Ізраїлі, Південній Кореї, ОАЕ.

Партнери по достоїнству оцінюють можливості iiko, які їм надаються:

Формати придбання продукту

Користувачі можуть вибрати зручний варіант використання комплексу програм – придбати ліцензійний продукт або взяти програму в оренду і щомісяця платити за її експлуатацію. У пакет iikoCloud входить набір ліцензій, включається можливість оренди хмарного сервера.

Якщо у підприємства сезонний характер роботи, з метою економії бюджету краще вибрати оренду за користування продукту з щомісячною платою. Оренда iiko для ресторану дозволить зберігати дані в додатках системи протягом року. Коли діяльність підприємства відновиться, заново вводити інформацію не потрібно, останні дані будуть збережені.

Допомога в експлуатації системи

Якщо трапляється збій програми, необхідно звернутися в саппорт. Технічна підтримка iiko включає такі послуги:

Завдяки сервісам автоматизації iiko закладам громадського харчування забезпечується наскрізний облік на всіх етапах бізнесу, який дозволяє збільшити число відвідувачів, продажу та очікуваний прибуток. Система автоматизації iiko – це готове рішення як для початківця, так і для досвідченого бізнесмена.

2020-11-17