Главная

Наш блог

iiko – сучасна концепція ведення ресторанної справи

Як спростити роботу адміністратора ресторану, підвищити культуру обслуговування відвідувачів, не упустити жодного замовлення в годину-пік, надати на вимогу директора повну звітність? Ці завдання можна розв’язати з революційним програмним забезпеченням iiko cloud. Хмарне або локальне рішення знайдеться для будь-якого типу закладу громадського харчування!
Вихід на ринок системи iiko вивів бізнес громадського харчування на принципово новий рівень. Робота бек-офісу паралельно в базі з співробітниками закладу дозволяє отримати достовірну картину діяльності та прибутковості.

Акули ресторанного бізнесу вже перейшли на iiko

Новий IT-продукт по простоті, ефективності, продуктивності та загальної автоматизації процесів ресторанної справи затьмарив існуючі програмні ресурси. Програма для закладів громадського харчування завоювала ринок завдяки головним перевагам:

  1. Універсальність – широкий спектр модулів дозволяє організувати автоматизований управлінський процес як в піцерії, кафе, барі або фастфуді, так і у великій мережі ресторанів.
  2. Цифри бізнесу на одному моніторі – формування бухгалтерської звітності в реальному часі, аналітика всіх фінансових розділів.
  3. Контроль за роботою персоналу – від обліку робочого часу співробітників до контролю над високим сервісом обслуговування.
  4. Управління закупівлею, розрахунками з постачальниками, залишками складу – повноцінне забезпечення кухні для реалізації позицій меню.
  5. Інтеграція з сучасними системами маркування, касами.

Всі дії персоналу, грошовий потік, витрати акумулюються в єдину базу. Спрощуються всі життєво важливі для бізнесу процеси: контроль, управління, маркетинг, своєчасне усунення ризиків.

Тарифи на будь-який бюджет і розмір закладу

Широкий спектр можливостей пропонує унікальна система автоматизації закладів громадського харчування для різних типів закладів:

Кожен продукт передбачає інтеграцію в будь-який вид обладнання і працюють раніше клієнтські бази. У додаткові послуги входять курси по iiko, сервісне обслуговування, технічна, апгрейд. Незалежно від обраного модуля передбачена можливість удосконалення опцій за допомогою віджетів і індивідуальних утиліт. Уміння програмного забезпечення змінюватися під будь-які ринкові вимоги дозволяє власнику ресторану завжди бути попереду конкурентів.

2021-02-27