Головна

Наш блог

Як автоматизувати ведення ресторану – просте рішення для будь-яких потреб

Класичне управління рестораном – це минуле століття. Щоб залишатися актуальним на ниві можливостей сучасних технологій, слід використовувати їх на повну котушку. І справа не тільки в правильному SMM для просування впізнаваності бренду, але і в безпосередньому управлінні бізнесу. Адже кожен ресторатор знає, що якісне і швидке обслуговування – найкраща реклама.

Програма iiko – CRM (управління взаємодії з клієнтами) додаток, яке пропонує широкі можливості для власників ресторанів. Воно автоматизує більшість рутинних процесів. Крім цього, програма надає власникам великий інструментарій для прогнозування майбутніх доходів, що дозволить ефективно оптимізувати закупівлі продукції.

Можливості iiko – ласкаво просимо в століття автоматизації

Так, що саме пропонує ця програма для ресторану? У своє розпорядження ви отримаєте можливості для управління кожного етапу діяльності вашого ресторану, а саме:

  1. Обслуговування гостей – iiko дозволяє налаштувати схему залів, а також автоматизувати резервування столиків. У схемі залів прокладаються оптимальний маршрути страв для офіціантів. Крім цього програма підтримує інтеграцію з електронними терміналами для введення замовлень.
  2. Управління кухнею – приготування, облік і подача страв з автоматизованою документацією дозволяє не тільки ефективніше обслуговувати клієнтів, а й оптимізувати витрати на продукти. iiko регулює обсяги продуктів, автоматично складаючи замовлення постачальникам.
  3. Склад – при кожній оплаті програма списує зі складу продукцію, автоматично розраховуючи собівартість і поточні залишки продуктів.
  4. Персонал – iiko автоматично розраховує обсяг зарплати. При цьому програма дозволяє налагодити правильні відносини між начальством і персоналом, а також сприяє підвищенню мотивації та ефективності роботи співробітників.
  5. Фінансовий облік – ПЗ автоматично враховує кожен фінансовий показник ресторану. У нього вбудований зручний інструмент для вивантаження інформації в 1С, що максимально спрощує ведення звітності.

Разом з iiko ви не просто економите зусилля на ведення бізнесу, але і звільняєте величезний обсяг часу. Адже ваш офіс буде знаходитися там, де лежить ноутбук або смартфон. ПЗ для громадського харчування iiko – це автоматизація майбутнього, яку ви можете використовувати вже сьогодні.

2021-01-01