Головна

Наш блог

ПЗ iiko – перший помічник ресторанного бізнесу

IIKO – це ПЗ класу ERP, яке автоматизує процеси діяльності в ресторанному бізнесі. Програма для громадського харчування iiko підходить для будь-якого бізнесу в ресторанній сфері: їдальні, ресторану, бару чи навіть для служби доставки.

Але головною перевагою даного ПЗ є його користь, як для власника, так і для всіх співробітників громадського харчування – від шеф-кухаря, адміністратора і бухгалтера до рядового офіціанта.

Переваги iiko для власників ресторану – звільніть власний час

Власники ресторанного бізнесу можуть значно спростити управлінські процеси. З iiko ви можете розраховувати на:

iiko дозволить звільнити свого часу для інших невідкладних справ (80/20, як і заповідав нам Парето), щоб домогтися більш швидкого зростання бізнесу.

iiko для адміністраторів і бухгалтерів – рай будь-якого управлінця

За допомогою цього ПО адміністратор зможе моментально відповісти на будь-яке питання власника. Використовуючи iiko, будь-який менеджер сміливо розраховує на такий функціонал:

Бухгалтери ж зможуть розраховувати на звіт в реальному часі і відстеження руху кожної гривні в бізнесі. При цьому програма пропонує зручний інтерфейс для формування балансової звітності та іншої документації.

iiko для шеф-кухаря і офіціантів – добийтеся 100% ефективності кухні

З ПЗ iiko шеф-кухар зможе розраховувати на більш зручний функціонал закупівлі продуктів. До того ж кожен рецепт і технологічна карта завжди будуть під рукою без необхідності лізти в книги і паперу.

Офіціанти ж зможуть робити замовлення без блокнота, відправляючи їх на кухню по бездротовому зв’язку.

Ціна iiko (Айко) безпосередньо залежить від формату покупки ПЗ. Якщо ви сумніваєтеся в програмі, ви можете взяти айко в оренду, щоб безпосередньо переконатися в її ефективності.

Замовити Айко в Харкові пропонує офіційний партнер розробника – компанія Retail Soft Consulting . Ми працюємо в сфері ресторанного ПЗ вже більше 7 років. За цей час RSC встигла реалізувати більше 400 проектів, кожен з яких користується нашою цілодобовою технічною підтримкою.

2020-12-17