Головна

Наш блог

iiko – автоматизація каси для кращого обслуговування відвідувачів

Повна автоматизація обліку в ресторані – запорука безпомилкового управління і контролю за всіма процесами: від дій кожного співробітника до наявності продуктів на складі. Одним з найбільш важливих і відповідальних відділів громадського харчування є каса. Саме тут відбувається оформлення замовлення і розрахунок клієнта, які впливають на оцінювання якості обслуговування.

Інноваційна програма iiko – універсальне додаток, яке з максимальною точністю вважає замовлення без ризику людського фактора (помилок, перерахунку). Так вдається поліпшити якість обслуговування, завоювати довіру і лояльність відвідувачів.

Для чого потрібна автоматизація кас?

Касова програма iiko підходить, як для невеликої кав’ярні або фудтраков, так і для франшизи і мереж ресторанів. Вона дозволяє вирішити найрізноманітніші питання на касовому відділі:

З чим інтегрується автоматизація кас iiko?

У ресторанному бізнесі важливий комплексний підхід. Тому автоматизацію процесів необхідно налаштувати на всіх відділах. ПЗ для громадського харчування iiko синхронізує дані з такими відділами:

  1. Фінансовий відділ. Бухгалтер буде бачити всі дані про продаж для створення актуальних звітів.
  2. Програма лояльності. Утиліта враховує бонусні накопичення, знижки та акції при розрахунку клієнта.
  3. Зал. iiko вирішує багато проблемних ситуації – від поділу оплати за одним столиком на кілька чеків до організації змішаної оплати (карта + бонуси, бонуси + готівку).

Що потрібно для автоматизації каси?

Щоб провести комплексну і повноцінну автоматизацію каси, потрібно придбати системне устаткування:

Уже після на обладнання встановлюється програма автоматизації, яка об’єднує кожен відділ в одну унікальну систему і видає власникові закладу доступ до інформації з будь-якої точки світу.

Утиліта iiko – універсальне додаток, яке спрощує обслуговування гостей, володіє розширеним функціоналом і синхронізується з іншими сферами ресторанного бізнесу

2020-12-18