Головна

Наш блог

Програма iiko – сучасний підхід до ресторанного бізнесу

Ресторанна справа – багатокомпонентний бізнес, успіх якого залежить від кожної деталі. Добре, що сьогодні є можливість максимально автоматизувати виробничі процеси, полегшивши роботу всім співробітникам кафе і ресторану.

iiko – CRM система для громадського харчування , яка підходить для закладів будь-яких масштабів – від маленьких затишних кав’ярень до франшизи і ресторанних мереж.

Як працює iiko?

Автоматизація кафе iiko дозволяє вирішити будь-які завдання і робить роботу більш ефективною, а результат – помітним. Програма працює за допомогою штучного інтелекту і містить всі необхідні інструменти управління ресторанним бізнесом:

Утиліта має різні види пакетів (Start, Pro, Enterprise) і може встановлюватися локально або в хмарі.

iiko – незамінний сервіс для кожного громадського харчування

Додаток не просто так називають універсальним. iiko піднімає продажу і збільшує лояльність клієнтів для багатьох сфер ресторанного бізнесу:

  1. Служба доставки. Контролюйте пересування кур’єра і приймайте замовлення через зручний колл-центр.
  2. Ресторани. Контроль посадки гостей, бронювання столиків, організація фуршетів і т.д.
  3. Фастфуд. Тепер видача буде ще швидше – iiko оптимізує всі процеси в залі і на кухні.

Хто оцінить роботу з iiko?

iiko стане справжнім другом власникам і їх працівникам. Це віртуальний помічник, що дозволяє контролювати всі процеси – від каси і кухні до складу і постачальників.

    1. Для власників. Хочете завжди тримати руку на пульсі? Утиліта забезпечить контроль над усіма бізнес-процесами з будь-якої точки земної кулі. 
  1. Для топ-менеджерів. iiko – це:
  1. Для бухгалтера. Програма не працює тільки з податковим обліком. Однак ви можете: вести балансовий звіт, заповнювати статті витрат, формувати будь-які види звітів.
  2. Для шеф-кухаря. Кухар – душа і креатив будь-якого ресторану. Купить iiko – це забути про рутині і залишити час для творчості:

З iiko весь бізнес буде у вас на долоні. Просте управління і розширений функціонал дозволяють поліпшити якість роботи команди, уникнути непередбачених витрат і збільшити прибуток.

2020-12-18