Головна

Наш блог

Сервіси iiko: що саме програма пропонує рестораторам

iiko – програма для громадського харчування, яка більше ніж за 15 років діяльності заробила повагу у багатьох іменитих рестораторів з усього світу. Передові професіонали вже давно зрозуміли, що майбутнє громадського харчування за автоматизацією виробничого процесу, яка дозволяє в рази підвищити ефективність підприємства і можливості прогнозування.

Однак говорити про iiko як про звичайну програму неправильно. Насправді це цілий комплекс сервісів, які дозволяють ефективніше управляти робочими процесами і отримувати в своє розпорядження більш цілісну картину.

iiko SmartReport

У реальному часі програма відправляє вам повідомлення за запитом про всі основні показники закладу:

Всю інформацію iiko візуалізує в зручній інфографіку, яка дозволяє швидше приймати рішення.

iiko TopDesk

Це система звітів, яку кожен ресторатор може персоналізувати під власні потреби. Широкі можливості по демонстрації реального стану справ в ресторані дозволяють значно заощадити час.

menu4me

Електронне меню, яке підтримує два основні режими роботи: гостя і офіціанта. Перший варіант стане ідеальним для ресторанів швидкого обслуговування. iiko і фаст фуд – це вбивчий тандем, що дозволяє значно прискорити прийом замовлень і обслуговування відвідувачів.

Режим офіціанта, навпаки, є підходящим інструментом для ресторанів з європейським типом обслуговування. В обох випадках для управління інтерфейсом використовуються спеціальні POS-термінали.

iikoPMS Inergration

Ідеальний інструмент для ресторанів при готелях. Дозволяє обробляти замовлення і прикріплювати їх до певного номера, звідки замовлення і був здійснений.

SmartOrder

Портативний мобільний термінал, який можна встановити на ОС Android. Його інтеграція з iiko дозволяє моментально приймати замовлення, відправляти їх на кухню, отримувати повідомлення про виконання замовлення, а також працювати з резервацією.

iiko Cloud

iiko Cloud – це новий виток у розвитку автоматизації громадського харчування. Він дозволяє не тільки забезпечити заклад всім функціоналом iiko, а й отримати сучасні інструменти для прогнозування майбутнього прибутку на основі ряду змінних показників.
Інтеграція цих сервісів з iiko дозволяє створити цифрову мережу з різних додатків, які будуть працювати на збільшення прибутку ресторану.

2021-01-12