Головна

Наш блог

Системи iiko – ефективний засіб автоматизації управління бізнесом

У 2005 році ресторанний бізнес і підприємства громадського харчування змогли оцінити переваги нової системи касового, складського та управлінського обліку. Програма Айко (iiko) була розроблена Давидом Яном, засновником і головою ради директорів групи ABBYY. Інтелектуальний продукт придбав величезну популярність, довівши на практиці ефективність унікального проекту для бізнесу. Автоматизована організація чіткої роботи персоналу і систематичного контролю значно покращує якість обслуговування відвідувачів, що служить збільшення продажів і прибутку підприємств сфери ресторанної діяльності.

Що дає iiko підприємцю

Програма Айко не єдина в своєму роді. Багатьом бізнесменам знайома система В1С, зручна тільки для бухгалтерії і обліку, або R-Keeper, яка чудово працює на касових апаратах. Система iiko об’єднує три рішення в одному продукті – управління, облік і касу, видаючи цільну картину ресторанного бізнесу з кількістю замовлень, аналітикою, складськими залишками, програмою лояльності і не тільки. Викуп або оренда Айко дозволяє підприємцю заробляти більше грошей за рахунок автоматизації всіх процесів.

Функціональні особливості системи:

Система працює на власника бізнесу, допомагає економити, залучати клієнтів, мотивувати персонал. Коректний облік, створення ефективної фінансової моделі, потужний маркетинговий інструментарій роблять програмний продукт незамінним як для новачків у підприємництві, так і для досвідчених бізнесменів.

Переваги модульної системи

Щорічно розробники доповнюють програму поліпшеними інтелектуальними оновленнями, презентуючи нові версії і опції. Сьогодні до автоматизованої системи підключені сотні підприємств ресторанного бізнесу різних концептуальних напрямів.

Програмне забезпечення встановлюється на стаціонарне і мобільне обладнання. Айко охоплює зал, бар, касу, склад, кухню, бухгалтерію, персонал, маркетинг, контролюючи всі ділянки закладу. Використовувати продукт можна не тільки в сфері громадського харчування. Спеціальна опція Delivery Widget може бути задіяна як доставка квітів з iiko . Переваги системи автоматизації очевидні:

Весь бізнес «поміщається» в єдиній системі, виключаючи зловживання персоналу, помилки у звітності. З впровадженням програми відвідуваність закладу збільшується, витрати скорочуються, а кожен процес перебуває під постійним контролем.

2020-11-19