Головна

Наш блог

Системи iiko: все про їжу і бухоблік в одній платформі

Ресторанний бізнес – це не тільки кухарі, клієнти і свіжі продукти. Це ще й величезна кількість роботи з обліку, закупівель, складання рецептів. Рано чи пізно кафе хоче повної автоматизації внутрішніх процесів. Тут і постає питання про систему обліку, в якій одночасно можна все контролювати. Така система – iiko. Притому це не тільки програмне забезпечення, а й обладнання, підібране з урахуванням потреб.

Що може iiko

Ця система підходить для всіх напрямків HoReCa: ресторан, доставка, піцерія, бар. Вона враховує особливості роботи як одиночного закладу, так і цілої мережі.

Айко може:

Список можливостей програми широкий і залежить від конкретного купленого пакету і налаштовується індивідуально для кожного клієнта.

Технічна сторона питання

Тарифний план залежить від розміру підприємства: маленьким фудтракам не потрібен функціонал ресторанної мережі. Почни зі стартового пакета iiko – радять самі представники компанії. Він відмінно підійде для невеликого кафе.

Установка

Придбати систему обліку можна не тільки безпосередньо у розробника, а й через дилерську мережу. Далі все стандартно:

  1. Технічний спеціаліст виїжджає на місце, де встановлює підготовлене обладнання і програмне забезпечення.
  2. Персонал проходить навчання.
  3. Співробітники заповнюють необхідну інформацію: довідники товарів, технологічні карти, дані про персонал і т. Д.
  4. Після установки системи ресторан готовий до роботи в новому режимі.

Технічна підтримка

Якщо в процесі роботи виникають питання, то краще попросити допомоги фахівця, ніж займатися самостійним вирішенням цієї проблеми. Працює служба підтримки iiko цілодобово.

Більшість питань вирішується по телефону. Але якщо необхідна виїзна консультація, то краще звернутися до регіонального представника.

Для прискорення процесу краще укласти договір на технічне обслуговування зі зручним представником. Заявки таких клієнтів розглядаються першочергово, дані про них враховуються, і технік, який вирішує питання, в курсі особливостей конфігурації конкретної системи.

Оновлення iiko надаються користувачам безкоштовно. Однак заплатити за установку необхідно. Як правило, якщо є договір на технічне обслуговування, офіційний представник Айко проведе оновлення безкоштовно.

Айко надає широкі можливості, а головне – звільняє час і допомагає контролювати грошові потоки. Тепер власник закладу може тримати руку на пульсі і перерозподілити з’явилися ресурси на рекламу, маркетинг або навчання персоналу.

2020-11-17