Головна

Наш блог

Тариф iikoCloudPro від 1239 ₴

Даний тариф програми має всі можливості для автоматизації ресторану повного циклу. У ньому доступні всі можливості тарифу iikoCloudStart? І ряд додаткових переваг.

Чим же відрізняється цей тариф від мінімального?

  1. Повний облік.

    Під поняттям повного обліку ми маємо на увазі наявність в обліковій системі трьох основних видів обліку підприємства: фінансовий, управлінський і товарно-складської. Чому це зручно? Тому, як в iiko простежує повна взаємозв’язок всіх видів обліку, не дозволяючи втратити жодної статті доходу / витрати, а також дозволяє простежити повну історію життя підприємства. Вам більше не потрібно збирати дані з різних додатків, вивантажувати продажу (як в r-keeper) або замовляти програмісту звіти за гроші (порівняно з 1с) – ваше підприємство з iiko буде враховувати всі в режимі on-line. Вивантаження необхідних показників в Exel не займе багато часу, і ви зможете легко роздрукувати звіти за допомогою двох кнопок.

  2. CRM-система iikoCard.

    У цьому тарифі вам буде доступний окремий розділ – CRM-система iikoCard. Повний облік гостей, а також настройка нарахувань бонусів і статистика відвідувань буде відмінним інструментом для розробки програм лояльності та подальшої рекламної стратегії закладу.

    Бонусна система iikoCard – це інноваційне рішення, що дозволяє обслуговувати кожного гостя за індивідуальною системою бонусів і знижок. Ряд наших клієнтів за допомогою iikoCard змогли організувати індивідуальні системи корпоративного обслуговування для різних організацій.

  3. Робота з доставкою.

    Якщо ваш ресторан працює з послугою доставки, для тарифу iikoCloudPro відкрита можливість використання інтерфейсу доставки. iikoDelivery – рішення для ресторану без call-центру, однак здійснювати доставку ви зможете без шкоди для роботи закладу. Також всі дані про ваших продажах в ресторані і на доставку можна аналізувати окремо, тим самим підвищуючи точність і повноту звітів.

Підсумок: iikoCloudPro повністю підходить для ресторанів або мереж ресторанів, реалізує всі завдання повного обліку на підприємстві, і може використовуватися навіть для ресторанів з доставкою.

2020-10-02