Головна

Наш блог

Тариф iikoCloudEnterprise від 1649 ₴

Даний тариф – це «повна комплектація» в світі автоматизації ресторану. Він включає в себе набір функцій iikoCloudPro, однак має кілька суттєвих відмінностей:

  1. Повноцінний call-центр

    iikoCallCentre – це робота повноцінного call-центру для вашої доставки їжі. Ця функція дозволяє централізувати вашу точку прийому замовлень, тоді, як місця приготування можуть знаходиться по всій країні. Середній час прийому замовлення на доставку становить 30 секунд. За допомогою iiko ви зможете робити це швидше, тим самим підвищуючи рівень сервісу і пропускну здатність служби доставки їжі.

  2. Інтеграція з вашими додатками

    Повна інтеграція з вашими додатками дозволить швидко обмінюватися інформацією зі сторонніми ресурсами, тим самим знижуючи вплив людського фактора. У разі інтеграції iiko з сайтом вашої доставки, наприклад, оператор не буде вручну заповнювати всі необхідні дані про замовлення – вони автоматично з’являться перед очима. У сучасному світі ресторанного бізнесу в пріоритетом вашого персоналу є гість, iiko дозволяє економити його, замінюючи механічну роботу автоматичної.

  3. Мультифункціональна бонусна система

    У тарифі iikoCloudEnterprise вона представлена ​​у вигляді бази гостей (розпізнавання по телефону), конструктора програми лояльності, комунікацію з гостями через СМС, депозити, клубну систему обслуговування, RFM- аналіз, і багато іншого.

Підсумок: iikoCloudEnterprise відмінно підійде для централізованих служб доставки і великих мереж ресторанів.

2020-10-02