Головна

Наш блог

Програмне забезпечення iiko – для тих, хто хоче знати про свій бізнес все!

Грамотний підхід до ведення ресторанного бізнесу полягає не тільки в правильному виборі меню, а й впровадженні технічних інновацій. Софт для ресторану, кафе, фаст-фуду від айко – це можливість повністю переглянути структуру громадського харчування в реальному часі. При цьому зникне необхідність в придбанні додаткових утиліт і витраті зайвих коштів на їх інтеграцію. Айко дозволить зібрати все необхідне для управління одним громадським харчуванням або їх мережею на одній платформі.

Для кого підходить автоматизована система айко?

Айко програма використовується для різних видів закладів, тому що вона універсальна. Її можна впровадити в такі види бізнесу:

Переваги утиліти

Автоматизація барів і ресторанів вирішує численні проблеми безпосередньо в бізнесі. А також звільняє багато вільного часу для перенаправлення уваги в іншу сторону. ERP-програма айко має досить плюсів, через які її обирають:

Старт бізнесу в закладах громадського харчування або вихід на лідируючі позиції – все це можливо з програмним забезпеченням айко. Досить підключити обраний пакет програми і налагодити її за допомогою техперсоналу.

2021-04-20