Головна

Наш блог

Організація служби доставки їжі з iiko – простіше не буває!

Iiko – програма для автоматизації бізнесу, що підходить для закладів будь-якого масштабу: кафе, барів, ресторанів, кав’ярень і навіть для громадського харчування, що працює на винос. Iiko візьме на себе всі виробничі процеси: прийом замовлень, закупівлі, діяльність складу, управління бюджетом, доставкою, контроль роботи співробітників. Вам залишиться тільки розвиватися і насолоджуватися розвитком підприємства. Вигоди iiko для служб доставки їжі багатогранні і незаперечні. Оцініть їх на власному досвіді!

Що являє собою організація служби доставки їжі з iiko?

За допомогою високотехнологічного iikoAPI до системи управління рестораном можна підключити різні модулі, в тому числі розроблені персонально для вас: додатки, сайти, GoogleSheets, CallTracking, систему онлайн-платежів і т.д. Завдяки цьому ви отримаєте тотальну автоматизацію всіх виробничих процесів:

Підключивши iiko, ви зможете приймати замовлення, оформляти звітність і передавати розпорядження на кухню, натиснувши всього одну кнопку. Це значно прискорить процес обслуговування, поліпшить якість сервісу і дозволить уникнути помилок внаслідок людського фактора.
Для iiko на сьогоднішній день розроблений цілий ряд додаткових модулів, за допомогою яких можна організувати службу доставки їжі з нуля. Iiko охоплює роботу:

Програму можна інтегрувати з картографічними сервісами, мессенджерами, телефонією. Ми допоможемо втілити в реальність будь-які ваші ідеї без будь-яких обмежень.

Переваги iiko для закладів, що працюють на винос

Організація служби доставки їжі з iiko підніме ваш заклад на новий рівень. З цією програмою ви отримуєте:

Iiko впорається як з одним закладом, так і з цілою мережею. У другому випадку вся звітність буде зберігатися в єдиній базі. І отримати її ви зможете в будь-який час з будь-якої точки планети.
Звертайтеся за високоінтелектуальним ПО в компанію Retail Soft Consulting! Щоб замовити софт для організації служби доставки їжі, зателефонуйте нам або залиште заявку на сайті.

2021-05-22