Головна

Наш блог

Автоматизація кафе з використанням системи iiko – можливість зібрати всі бізнес-процеси в одному місці

Автоматизувати всі процеси в невеликому кафе або барі не менш важливо, ніж у великому ресторані. Маленькі закладу сильно відчувають навіть невеликі втрати фінансів, які можуть бути через недобросовісних співробітників або прийнятої простроченні. Iiko – революційна програма управління кафе, яка дозволяє уникнути багатьох втрат.
Айко Україна пропонує нові рішення для невеликих закладів. За допомогою системи можна вибрати курс розширення бізнесу на майбутнє.

Які функції можна відразу підключити для невеликих кафе?

Для автоматизації кафе або барів використовують мінімальний перелік функцій. З їх допомогою використовують сучасні бізнес-інструменти на початковому етапі розвитку бізнесу. Для цього достатньо підключити хмарний пакет, який включає в себе:

Головна перевага використання такого пакета в тому, що в майбутньому можливо підключити додаткові інструменти. Наприклад, якщо планується розширення бізнесу або організація мережі закладів.

Платформа iiko – точний старт для невеликого кафе або бару

Система iiko – це правильний вибір, якщо необхідна автоматизація кафе, кав’ярні або бару. З її допомогою можна стимулювати продажі, залучити нових клієнтів і збільшити прибуток. Які плюси пропонує айко для кафе:

З iiko можна вести бізнес з будь-якого куточка планети, досить мати при собі планшет, ноутбук або навіть телефон. Власник в віддаленому режимі може поміняти ціни, запланувати акції або запропонувати нове фірмове блюдо в розробку.

2021-04-12