Головна

Наш блог

Автоматизація ресторану з iiko з планшета/телефону

Iiko – програма для ресторану, створена з метою автоматизації всіх виробничих процесів. З нею ваш бізнес підніметься на новий рівень, значно спроститься і буде працювати як годинник. Iiko бере на себе всі управлінські аспекти, а вам залишається тільки насолоджуватися розвитком закладу! За інноваційної утилітою iiko звертайтеся до офіційного постачальника – в компанію Retail Soft Consulting.

Через які гаджети можна управляти iiko?

Система управління кафе iiko може бути встановлена ​​як локально, так і в хмару. У другому випадку вам не доведеться докуповувати обладнання та наймати системного адміністратора. Компанія Retail Soft Consulting надасть місце в хмарному сховищі в оренду і забезпечить безперебійну роботу утиліти в режимі 24/7.

Управляти iiko можна з будь-яких пристроїв, підключених до мережі Інтернет. Це можуть бути:

Для кожної операційної системи існує свій додаток iiko з повним набором функцій. Отже, управляти закладом громадського харчування ви зможете з підручного гаджета, не відволікаючись від справ, в будь-який зручний час і з будь-якої точки планети. Iiko – це зручно і надійно, що зрозуміло з перших днів експлуатації! Автоматизація ресторану на планшетах більше не міф!

Переваги та можливості iiko

Система iiko має безліч переваг:

Утиліта базується на технологіях штучного інтелекту, постійно вдосконалюється і оновлюється. Функціонал iiko охоплює:

Компанія Retail Soft Consulting пропонує кілька варіацій програми iiko, серед яких можна підібрати оптимальне рішення під будь-які потреби, уникаючи зайвих функцій. Разом ми перетворимо ваш бізнес до невпізнання і змінимо його в кращу сторону.

2021-07-16