Головна

Наш блог

Нова модель закладу громадського харчування з iiko – управління бізнесом ще ніколи не було таким простим

Автоматизація всіх процесів діяльності ресторанної справи тепер не заповітне бажання власника, а реальність. Унікальна програма для ресторанів, кафе, нічних клубів, пабів, піцерій, фастфудів готова до впровадження в усі аспекти громадського харчування.
Революційна модель управління, автоматизації, контролю над діяльністю закладів громадського харчування iiko спрямована на:

З програмним забезпеченням в режимі 24/7 доступна будь-яка інформація про бізнес, ефективності, прибутковості.

Принципово новий формат управління рестораном – iiko на стажі високих доходів

Інновації iiko відкривають перед власниками закладів громадського харчування нові перспективи розвитку:

Оптимізація меню, автоматизація каси, захист від подорожчання позицій в прайс-листах, можливість одночасно вести кілька відкритих замовлень – все це працює на благо ресторанного бізнесу. Установка спеціалізованого ПЗ більше не вимагає залучення великої кількості фахівців для ведення бухгалтерії, складання фінансової звітності, здійснення контрольно-управлінських функцій.
З iiko немає перешкод для реалізації ідей організації доставки, швидкого обслуговування, відкриття мережі кафе або фудтраков.

Індивідуальне рішення айко для будь-якого типу закладу

Багатогранність модулів iiko, десятки типових рішень і індивідуальне налаштування дозволяють для кожного закладу підібрати ідеальний програмний продукт. Серед пропозицій хмарне простір для однієї каси, система на кілька кас, повноцінний ресурс для управління грошовими потоками і товаром відразу в декількох ресторанах.
Незалежно від тарифного плану і модуля робота з програмою виключає труднощі. Пройшовши навчання від айко, заручившись сервісною підтримкою, технічним супроводом і цілодобовим call-центром будь-яка проблема буде розв’язана протягом декількох хвилин.

2021-02-22