Головна

Наш блог

Обладнання для iiko: яке необхідно і де його придбати?

Iiko – це інноваційна утиліта для автоматизації всіх виробничих процесів в ресторанному бізнесі. Щоб використовувати на максимум можливості iiko, обладнання вам неодмінно потрібно. І його зовсім не обов’язково купувати. Все необхідне для iiko можна придбати разом з програмним забезпеченням.

Де замовити обладнання для iiko?

Компанія Retail Soft Consulting є офіційним партнером iiko в Україні. З нашим софтом автоматизація їдальні, кафе, ресторану або бару пройде легко і з мінімальними вкладеннями з боку власника. Ми підберемо для вас оптимальний пакет iiko з необхідним функціоналом під будь-які потреби.
Крім ПЗ, ми можемо запропонувати Вам обладнання і допоможемо підібрати його з урахуванням проекту вашого закладу, а також поставленого технічного завдання.
Звертаючись в компанію Retail Soft Consulting, Ви отримуєте:

З нашою допомогою ваш ресторанний бізнес підніметься на новий рівень і обзаведеться стабільним потоком клієнтів, що позитивно відіб’ється на прибутку. Вкладення в iiko окупляться в найкоротші терміни. Більше 60-и тисяч закладів по всьому світу вже використовують iiko. Спробуйте і ви!

Яке обладнання необхідне для iiko?

Ми надаємо різне обладнання для повноцінного функціонування iiko, а саме:

Інженери технічної служби компанії Retail Soft Consulting реалізують будь-яке завдання, починаючи від прокладки локальної мережі і закінчуючи установкою камер відеоспостереження. У нашій команді кваліфіковані фахівці з величезним досвідом, роботою яких ви гарантовано залишитеся задоволені.

Переваги iiko

ПЗ для громадського харчування iiko вибирають через:

Iiko базується на технологіях штучного інтелекту. Утиліта постійно вдосконалюється і доповнюється новими можливостями. Вибираючи наше ПО, ви крокуєте в ногу з часом!

2021-05-18