Головна

Наш блог

Впровадження iiko без клопоту від Retail Soft Consulting

Автоматизація барів та ресторанів з iiko допомагає вдосконалювати бізнес, підвищити затребуваність закладу, зробити його прибутковим та досягати нових висот. Стати власником утиліти простіше, ніж здається. Для цього потрібно залишити відповідну заявку на сайті компанії Retail Soft Consulting, по телефону або в месенджерах.

Як відбувається встановлення iiko?

Впровадження ПО iiko здійснюється нашими досвідченими співробітниками за чітко встановленою схемою:

  1. Клієнт залишає заявку на підключення системи.
  2. Клієнту пропонуються різні тарифи, надається допомога у виборі функціоналу за необхідності, обговорюються умови співпраці.
  3. Клієнт оплачує послугу.
  4. Наші майстри оперативно встановлюють ПЗ та допомагають приступити до його експлуатації.

Якщо ви не стикалися з подібним програмним забезпеченням раніше, можете пройти навчальні курси з iiko. Також ми надаємо сервер хостинг для зберігання інформації на хмарних ресурсах. У нас можна замовити обладнання для реалізації функцій утиліти: POS-термінали, фіскальні реєстратори, термопринтери, електронні ваги та будь-які витратні матеріали.

Переваги співпраці з Retail Soft Consulting

Головною перевагою нашої компанії є надання послуг із запровадження ПЗ під ключ. Ви можете замовити все необхідне для експлуатації утиліти в одному місці без зв’язку зі сторонніми компаніями. Установка iiko у Харкові у нашому виконанні триває менше тижня (з усіма підготовчими процедурами та доставкою обладнання).

Вартості співпраці з нами:

Наша компанія є офіційним представником iiko в Україні понад 7 років. За цей час ми вивчили потреби цільової аудиторії та оптимізували послуги під переваги користувачів. Звертайтеся та ставайте краще з кожним днем!

2022-02-01