Головна

Наш блог

iiko – автоматизація закладів громадського харчування з інтуїтивно зрозумілим опціоналом

Організувати роботу закладу громадського харчування – складна робота. Крім пошуку ринкової ніші, аналізу конкуренції і потенційного клієнта потрібно грамотна побудова управлінської функції. Автоматизувати всі процеси ресторанного бізнесу покликаний новий програмний продукт iiko.

Революційна розробка більше не вимагає величезних вкладень в покупку і інсталяцію ERP-системи. Всі управлінські, контрольні, аналітичні, бухгалтерські та фінансові інструменти впроваджені в єдиній платформі. Простота використання, вигідне співвідношення «якість-ціна» і цілодобова iiko підтримка стають ключовими факторами вибору цієї програми акулами ресторанного бізнесу.

Одне ПЗ – сотні можливостей для організації ресторанного бізнесу

Організувати управління діяльністю великого ресторану, мережі кафе або декількох фастфудів – легко можна вирішити завдання з допомогою iiko cloud. Комплексний функціонал в одній програмі розрахований на одночасну роботу бухгалтера, менеджера, касира і групи офіціантів. Одна операційна система включає в себе набір ліцензій для автоматизованої роботи підсистем:

Планування, оцінка рентабельності, фінансовий облік, оптимізація діяльності громадського харчування з iiko – швидкість, легкість і вільний час для реалізації нових бізнес-ідей.

Хостинг та технічна підтримка – проблеми з ПЗ йдуть на другий план

Для роботи в режимі 24/7 необхідний віртуальний сервер, ключ до ліцензій, інтегроване ПЗ і база даних підприємства громадського харчування. Після абонентської плати за обраним тарифом власнику буде надано індивідуально налаштована програма, повністю готова до злагодженої роботи всього персоналу.

Спрощене ПЗ, інтуїтивно зрозумілий інтерфейс дозволять почати роботу з системою користувачам без досвіду. При необхідності за комплексом iiko навчання можна пройти в онлайн експрес-курсі. Для безперебійної роботи утиліти надається технічна підтримка. Великий штат співробітників по IT-супроводу програми дозволяє отримати негайну допомогу в будь-який час доби.

2021-02-15