Головна

Наш блог

Як навчитися використовувати iiko, якщо немає зовсім досвіду?

Iiko – це інноваційна утиліта для автоматизації роботи закладів громадського харчування будь-якого рівня. ПО базується на технологіях штучного інтелекту і володіє простим, зрозумілим інтерфейсом. Якщо вас зацікавила програма iiko, навчання роботі з нею ви можете пройти в рамках курсу від компанії Retail Soft Consulting. Ми пропонуємо комплексні рішення для вдосконалення вашого бізнесу і не залишимо вас наодинці з малознайомим програмним забезпеченням.

Чи можна використовувати iiko без досвіду?

Програмне забезпечення для громадського харчування iiko може придбати кожен власник закладу громадського харчування, що навіть не має навичок адміністрування та програмування. Систему можна підлаштувати під конкретні побажання і переваги, уникаючи зайвих функцій. Отже, використовувати iiko зможе будь-який користувач: як початківець, так і досвідчений.

Але навіщо ж себе обмежувати і відмовлятися від багатогранного функціоналу iiko? Щоб оцінити всі можливості і переваги утиліти, краще пройти навчальний курс і стати впевненим користувачем.

Навчальні курси від Retail Soft Consulting

Наша компанія займається не тільки поширенням софта для автоматизації ресторанного бізнесу, а й навчанням роботі з iiko. У нас ви можете пройти повноцінний навчальний курс і знайти всі необхідні навички для експлуатації утиліти. Ми надаємо навчальні курси по роботі з iiko для:

Вкладення в навчання окупляться з перших днів використання iiko. Облік і автоматизація ресторану після нашого курсу буде під силу навіть абсолютному новачкові в сфері комп’ютерних технологій.

Як відбувається навчання?

Навчання експлуатації iiko в компанії Retail Soft Consulting здійснюється віддалено через Zoom. Ви самостійно обираєте графік занять і можете відвідувати їх з будь-якої точки планети. Переваги онлайн-навчання полягають в:

Після навчання компанія Retail Soft Consulting не залишить вас без уваги. У будь-який час з усіх питань ви зможете звернутися в нашу технічну підтримку.

2021-06-04