Головна

Наш блог

Клієнти ресторанів обирають швидкість обслуговування!

Йти в ногу з часом, знати смаки аудиторії, відчувати настрій відвідувачів і пропонувати бажані для них страви – лише мала частина завдань, які доводиться щодня виконувати керівнику закладу громадського харчування. Крім продуманого до дрібниць маркетингу ресторанний бізнес вимагає грамотного управління та охоплення сотень функцій.
Рішення для найвимогливіших власників фастфудів, кафе, кав’ярень, піцерій, барів, мережі ресторанів знайдено! Унікальна ресторанна програма айко дозволила в реальному часі виконувати операції, на які ще вчора відводилися тижні.

Які зміни грядуть з інтеграцією новітнього ПЗ iiko?

Перехід на революційно нову розробку в сфері CRM-систем дозволяє зробити крок на новий рівень обслуговування і управління бізнесом. Впровадження ресурсу дозволяє виключити ряд ситуацій, які формують у відвідувача негативне враження про кафе, фудкорт або елітний заклад. Серед основних:

  1. Контроль закупівель – відстеження залишків на складі, своєчасне придбання продуктів допомагають шеф-кухарю приготувати замовлену страву, а не пропонувати альтернативу через відсутність потрібних інгредієнтів.
  2. Контроль замовлення – у годину-пік одночасне відкриття декількох замовлень у кожного офіціанта не дозволить упустити жодного відвідувача, а прискорений прийом замовлення залишить приємний слід в пам’яті клієнтів.
  3. Контроль заповнюваності закладу – розсадження гостей, передзамовлення столів, розміщення прийшли відвідувачів виключає довге очікування клієнтів.
  4. Контроль середнього чека – онлайн звітність в реальному часі допомагає прийняти рішення з управління ціною, програмою лояльності, компліментами від закладу.
  5. Контроль служби доставки – всі етапи від прийому дзвінка до відправки страви за адресою сприяє збільшенню прибутку та залучення більшої кількості потенційних клієнтів.

Ключовою перевагою управління ресторанним бізнесом через систему iiko crm є повноцінна інформативність про доходи, витрати, економічні показники діяльності закладу.

Комплектація iiko – в користування переходить все для легкого управління рестораном

Спеціалізована система ERP-класу здатна персонально підлаштуватися під бажання власника шляхом інтегрування утиліт, віджетів і мобільних додатків від розробників.

2021-03-01