Головна

Наш блог

Навчальні курси iiko від Retail Soft Consulting

Мрієте автоматизувати ресторанний бізнес, але боїтеся не впоратися з програмою iiko? Відкиньте страхи і звертайтеся в компанію Retail Soft Consulting! У нас ви можете пройти навчання iiko в зручному онлайн-форматі з професійними вчителями. Після навчального курсу ви будете оперувати утилітою віртуозно і легко!

Кому варто пройти навчання?

Навчальні курси по використанню системи автоматизації ресторанного бізнесу рекомендується пройти:

В ході навчання ви придбаєте всі необхідні навички для повноцінної експлуатації ПЗ. Вкладення в навчання окупляться з перших днів використання iiko. Після курсу будь-які операції за допомогою програми, в тому числі автоматизація звітності, бронювання в ресторані столиків, прийом / передача замовлень на кухню і т.д., не будуть вас дивувати і шокувати.

Чому ви навчитеся на курсах?

Базовий навчальний курс ознайомить вас з функціоналом утиліти для автоматизації ресторанного бізнесу. Ви навчитеся:

Це далеко не повний перелік можливостей інноваційної системи. Записуйтеся на навчальний курс і оціните всі можливості iiko!

Як відбувається навчання?

Навчання роботі з iiko здійснюється віддалено через Zoom. Ви можете самостійно вибрати зручний графік занять і відвідувати їх з будь-якої точки планети, в комфортній для себе обстановці. Переваги онлайн-навчання:

Після навчання компанія Retail Soft Consulting буде надавати технічну підтримку вашого закладу, при необхідності. Також ми можемо надати хмарне сховище і обладнання для реалізації всього потенціалу iiko. Співпраця з нами буде плідною, приємним і дуже пізнавальним!

2021-07-29