Головна

Наш блог

Навчальні курси з iiko у Харкові – це простіше, ніж здається

Програма айкаце багатозадачний автоматизатор ресторанного бізнесу, який розрахований на різнорівневі заклади: кафе, бари, ресторани, кав’ярні, паби, служби доставки їжі. Для кожного типу підприємств в утиліті передбачені окремі та загальні функції. Розширити можливості програмного забезпечення допомагає інтеграція з різними модулями, у тому числі персонально створеними. І щоб освоїти функціонал системи досконало, потрібно пройти навчання роботі з програмою від спеціалістів Retail Soft Consulting.

Чому навчають на курсах?

Навчання iiko розраховано повних новачків. На курсах надається корисна інформація про:

Курси проводяться в онлайн-форматі віддалено. Вам не доведеться відвідувати заняття очно, достатньо встановити месенджер для відеоконференцзв’язку. Графік можна вибирати з кількох варіантів. Наприкінці навчання проводиться тестування та видаються відповідні сертифікати.

Пройти навчальні курси з iiko доцільно всім працівникам закладу громадського харчування:

Кожен із перелічених співробітників стикається з ПЗ. Вартість курсів лояльна, а саме вкладення з навчання – рентабельне.

Як записатися на навчальні курси?

Щоб стати нашим учнем, залиште заявку на сайті або зателефонуйте. У процесі спілкування ви дізнаєтеся відповіді будь-які питання щодо навчання, термінів, вартості. Також ви можете вибрати графік записатися на перший урок.

Чому звертаються до компанії Retail Soft Consulting?

У нас викладають професіонали, які бачили iiko на власні очі і користуються утилітою. Теоретичні знання, доповнені практикою, викладаються у доступній формі, завдяки чому миттєво відкладаються у пам’яті. Всі питання розбираються докладно, пояснюються простою, зрозумілою мовою.

Після нашого навчання система обліку в ресторані iiko стає буквально рідною. Не залишається жодних загадок та таємниць. Користувачі відчувають впевненість у собі, завдяки чому користуються софтом із задоволенням.

2022-01-24