Головна

Наш блог

Оренда iiko – вигідне рішення для ресторанного бізнесу

Якщо вас зацікавила програма для автоматизації ресторанного бізнесу iiko, оренда цього софта стане ідеальним рішенням. Орендуючи ПЗ, ви помітно економите. Компанія Retail Soft Consulting надає можливість орендувати утиліту і віртуальний сервер для зберігання інформації по самим лояльними цінами.

Кому може знадобитися оренда iiko?

Орендувати програму iiko вигідно для власників закладів громадського харчування будь-якого рівня:

Особливо вигідною оренда стає в разі, якщо ваш заклад працює не цілий рік. Ви можете використовувати софт тільки при необхідності, а під час паузи ваші дані будуть зберігатися на наших серверах в абсолютній безпеці.

У чому переваги оренди iiko?

Автоматизація обліку в ресторані – це дорогий і складний процес. Купуючи ПО, вам потрібно додатково купувати серверне обладнання, а також наймати персонал, який буде його обслуговувати. Орендуючи програму, ви:

Як взяти в оренду iiko?

Просто зателефонуйте нам або залиште заявку на сайті компанії Retail Soft Consulting, і ми підберемо для вас оптимальне рішення на умовах оренди. Ми пропонуємо кілька пакетів iiko з різним функціоналом під різні потреби:

Компанія Retail Soft Consulting пропонує також додаткові послуги: навчання, технічну підтримку, обладнання для використання всіх функцій iiko. У нас ви можете взяти в оренду хостинг сервера для розміщення бази даних на наших персональних серверах з гарантією безперебійної роботи і конфіденційності інформації.

2021-06-08