Головна

Наш блог

Складський облік з iiko – безпомилковий контроль із турботою про бюджет

Iiko – програма з багатозадачним функціоналом, здатна вести будь-які види обліку: складський, фінансовий та ін. Зручність системи полягає в автоматизації рутинних операцій та незалежності від користувача. Утиліта самостійно фіксує всі операції та вносить інформацію до звітів, які надсилає власнику моментально при запиті.

У чому полягає складський облік із iiko: основні функції

Складський облік в iiko включає:

Програма робить самостійно більшу частину роботи складських працівників. Завдяки цьому можна скоротити штат, що допоможе заощадити та збільшити дохід.

Переваги складського обліку в iiko

Основними перевагами складського обліку через систему iiko є:

Програма iiko має зрозумілий інтерфейс, з яким не виникає проблем у процесі експлуатації. Для кожної функції передбачено налаштування. Повністю освоїти функціонал системи автоматизації ресторанного бізнесу допоможуть наші курси.

Як замовити програму iiko у Харкові? 

Замовити утиліту для складського та інших видів обліку можна у телефонному режимі, через месенджери або через заявку на сайті. Звертаючись до Retail Soft Consulting, ви отримуєте:

Компанія Retail Soft Consulting невпинно доводить, що автоматизація ресторанів та кафе за допомогою iiko – це доступно для кожного і вигідно. З нашим ПЗ сотні закладів по всій Україні стають успішними та впізнаваними!

2022-02-10