Головна

Наш блог

Управління ресторанним бізнесом з iiko – залишається час на сім’ю, творчість і нові бізнес-ідеї

Організація кожного етапу роботи ресторану або кафе, аналіз діяльності, побудова перспектив і звітність ще вчора забирали весь час у власника закладу громадського харчування. Новітня розробка crm-продукту iiko пропонує залишити всі турботи штучного інтелекту. Досить вибрати відповідний по функціоналу тариф софта, пройти по програмі iiko навчання і заручитися цілодобовою технічною підтримкою від розробника.
Революційне програмне забезпечення здатне:

Кожен модуль ПЗ для громадського харчування – це десятки нових можливостей для будь-якого типу закладу: від невеликого кафе до великої мережі елітних ресторанів.

Автоматизація – 100% контроль над рестораном

Сучасний клієнт кафетерію, піцерії або пабу вимагає до себе уваги і швидкого обслуговування. З iiko автоматизація бару і кафе дозволяє миттєво прийняти замовлення, подати блюдо, провести оплату і надати бонуси. Налагоджена робота всіх управлінських процесів не тільки полегшує працю співробітників, але і залишає клієнта задоволеним.
Представлена ​​світу нова версія crm-системи інтегрує в собі не тільки інформацію для обліку. Технічне рішення утиліти дозволяє підключити відеоспостереження, пульт охорони, сигналізацію, онлайн-інвентаризацію. Можливості софта включають в себе безліч додаткових опцій, в тому числі установку мобільних додатків, індивідуально налаштованих функцій, віджетів.

Майбутнє ресторанного бізнесу за iiko

Для тих, хто багато років в ресторанному бізнесі і тим, хто робить перші кроки в розвитку невеликої кав’ярні програмний сервіс айко дозволить:

Обслуговування гостей за столиками, швидке приготування страв «на винос», організація служби доставки їжі – втілення будь-якої ідеї з iiko проходить на високому професійному рівні.

2021-03-07