Головна

Наш блог

Iiko для піцерій та закладів доставки їжі

Автоматизація обліку в піцерії з iiko стане першим кроком на шляху до просування бізнесу. Інноваційна утиліта візьме на себе всі управлінські процеси в закладі. Вам не доведеться переживати за організацію роботи служби доставки, облік, витрати і доходи. Програма все зробить самостійно з такою точністю, якої не зможе похвалитися жоден співробітник.

Автоматизація ресторанного бізнесу з iiko: функціонал і можливості

У повноваження iiko входить:

Окремо потрібно відзначити можливості інтеграції iiko з різними додатками і сайтами. Ви зможете підв’язати до програми свій сайт і здійснювати онлайн-обслуговування клієнтів з максимальним комфортом.

Система обліку для доставки iiko буде:

Функціонал програми можна підлаштувати під індивідуальні переваги. Звертайтеся в компанію Retail Soft Consulting. Ми пропонуємо різні тарифи iiko, серед яких ви обов’язково знайдете оптимальне рішення за лояльною ціною!

Переваги iiko для піцерій та закладів, що працюють на винос

Автоматизація піцерії за допомогою впровадження iiko гарантовано змінить бізнес на краще. За допомогою описаної утиліти ви зможете:

Iiko обійдеться порівняно недорого. Всі витрати на впровадження системи в ваш бізнес почнуть окупатися з перших днів використання.

Замовити програму iiko і обладнання для реалізації її функціоналу можна в будь-який зручний час. Для цього зв’яжіться з нами в месенджерах або замовте зворотний дзвінок на сайті компанії Retail Soft Consulting. А якщо залишилися питання, сміливо задавайте їх нашому співробітнику. З компанією Retail Soft Consulting ви ніколи не залишитеся без технічної підтримки!

2021-09-15