Головна

Наш блог

Iiko – запорука відмінного сервісу служби доставки

Iiko – це високотехнологічна програма для автоматизації бізнесу, пов’язаного з громадським харчуванням. Вона підходить для закладів будь-якого рівня: ресторанів, барів, кафе, в тому числі які працюють на винос. Iiko для магазину і будь-якого іншого закладу стане невід’ємною частиною життя, без якої ви вже не зможете уявити свою роботу. Утиліта бере на себе всі управлінські і контрольні функції, спрощує ведення звітності та надаватиме вам інформацію по закладу за першим запитом в будь-яку точку планети. Фахівці компанії Retail Soft Consulting допоможуть впровадити iiko в ваше підприємство швидко і безболісно.

Чим програма iiko корисна для служби доставки?

Програма iiko охоплює наступні сфери діяльності закладу громадського харчування:

Описаний софт самостійно формує базу клієнтів і забезпечує безперервний потік нових покупців за рахунок підвищення лояльності.

Який пакет iiko замовити для служби доставки?

Власник утиліти може самостійно вибрати зручний формат використання ПЗ – встановити iiko локально або в хмару. Програму можна налаштувати саме так, як вам потрібно. Для служби доставки страв максимально підходять наступні пакети iiko:

Чому довіряють компанії Retail Soft Consulting?

Звернувшись в компанію Retail Soft Consulting, ви отримаєте повний комплекс послуг, пов’язаних з веденням iiko в підприємство, а саме:

Ми забезпечуємо клієнтам цілодобову технічну підтримку. Співпраця з Retail Soft Consulting залишить тільки позитивні спогади!

2021-05-30