Головна

Наш блог

Як відбувається установка iiko і що необхідно для автоматизації ресторанного бізнесу?

Iiko – це інноваційне рішення для автоматизації ресторанного бізнесу будь-якого рівня під ключ. Одна програма бере на себе всі виробничі завдання: ведення обліку, формування статистики, контроль роботи персоналу, складу і кухні, формування звітів про доходи та витрати. Iiko допоможе вам поліпшити якість обслуговування, залучити нових клієнтів і за рахунок цього підвищити прибутковість бізнесу. Установка iiko не вимагає нічого, крім фінансових вкладень. Звертайтеся в компанію Retail Soft Consulting! Ми підберемо оптимальний пакет ПО і втілимо в життя будь-які ваші ідеї!

Як отримати iiko?

Щоб програма автоматизації ресторану стала вашою, просто зв’яжіться з нами будь-яким зручним способом. У процесі спілкування ми узгодимо деталі проекту, вислухаємо ваші побажання і підберемо оптимальне ПО під конкретні потреби. Потім ми:

  1. Проведемо інтеграцію обладнання (при необхідності).
  2. Встановимо актуальну версію програми iiko.
  3. Проконсультуємо щодо експлуатації.

Чому варто звернутися в компанію Retail Soft Consulting?

Retail Soft Consulting надає комплексні рішення для автоматизації бізнесу. У нашій компанії ви можете придбати не тільки саму програму, але і:

Ми не залишаємо клієнтів один на один з малознайомим ПО. З будь-яких питань щодо експлуатації та налаштування iiko ви завжди зможете звернутися в нашу цілодобову службу технічної підтримки.
Компанія Retail Soft Consulting – це:

При співпраці з нами вам не доведеться наймати додаткових співробітників (наприклад, системного адміністратора і програміста). Ми робимо абсолютно все, що стосується програми iiko. Автоматизація кафе з доставкою, ресторану або бару з компанією Retail Soft Consulting пройде легко і комфортно!

2021-05-25