Головна

Наш блог

Касові операції з iiko – зручно, просто і надійно

Інноваційна система для автоматизації ресторанного бізнесу iiko здатна вести фінансовий облік практично без втручання людини. Це зручно і вигідно. Касова система iiko не допускає помилки і неточності, завдяки чому ваш бізнес буде працювати як годинник і приносити стабільний прибуток без нестач. За оригінальною, ліцензованої утилітою звертайтеся в компанію Retail Soft Consulting!

Можливості фінансового обліку в iiko

Фінансовий облік в айко включає в себе:

Айко – це багатофункціональна система, що замінює цілий штат співробітників. Тисячі закладів по всьому світу вже оцінили її зручність і переваги. Iiko бере на себе всі управлінські операції і відправляє звіти власнику на першу вимогу в будь-яку точку планети.

Касові операції iiko

Автоматизація прийому замовлень з iiko допоможе значно поліпшити сервіс і за рахунок цього залучити нових клієнтів. Завдяки спрощенню роботи з касою ваші співробітники будуть обслуговувати гостей із задоволенням і хорошим настроєм. Поліпшення якості послуг, що надаються позитивно позначиться на репутації вашого закладу.

У плані касових операцій iiko може абсолютно все:

Пізнати всі тонкощі функціоналу високотехнологічної утиліти для автоматизації ресторанного бізнесу допоможе спеціальний навчальний курс від компанії Retail Soft Consulting. Курс рекомендується пройти персоналу закладу з метою підвищення кваліфікації. Навчання проводиться в режимі онлайн через Zoom. Графік занять можна планувати індивідуально.

Замовляйте ПЗ iiko у офіційного постачальника – в компанії Retail Soft Consulting! Ми гарантуємо повну відповідність утиліти очікуванням і заявленим характеристикам!

2021-09-02