Головна

Наш блог

Революційне рішення для ресторанного бізнесу – залиште в минулому складання звітів і аналітику ефективності закладу

Ключ до успішної діяльності фастфуду, кафе, піцерії, ресторану підібраний! Автоматизація ресторану за допомогою ПЗ iiko залишила позаду виконання безлічі завдань із закупівлі продуктів, контролю розділу витрат, обліку робочого часу, відстеження замовлень. Розрахунок зарплати натисненням однієї кнопки, отримання звітності в реальному часі звільняють час на реалізацію бізнес-ідей.
Програмний продукт охопив всі аспекти діяльності ресторанного справи:

Iiko відкриває нові перспективи в плануванні ресторанного бізнесу та задоволенні відвідувачів.

Контролювати мережу ресторанів – простіше не буває

Одна з пріоритетних цілей, яку ставить перед собою ПЗ iiko – спрощене управління мережею ресторанів в реальному часі. Вся інформація про бізнес доступна в онлайн 24/7. Дані про виручку, потоці відвідувачів, середнього чеку, собівартості, ефективності діяльності дозволяють оперативно прийняти грамотні управлінські рішення.
Централізоване управління здійснюється завдяки консолідації звітності в системі. Комплексний опціонал охоплює:

Жодна дія офіціанта, бариста, адміністратора, шеф-кухаря або керуючого не залишиться без уваги керівника.

Індивідуальність iiko – персонально для вашого закладу

Індивідуальне рішення програмного забезпечення ресторанного бізнесу – кредо бренду iiko. Штучний інтелект для автоматизації, контролю та управління всіма бізнес-процесами громадського харчування може бути представлений хмарним ресурсом або локальною системою. iiko інтеграція можлива як на обладнанні ресторану, так і на орендованому (купленому) POS-обладнанні від айко. Для максимальної зручності доступна комплектація індивідуальними віджетами і інструментами для розширення управлінських можливостей системи.

2021-02-25