Автоматизація кафе, бару чи кав'ярні з Syrve - займіть лідируючу позицію з невеликим закладом
Syrve - це програма для управління кафе або бару ERP класу (планування ресурсів підприємства), яка дозволяє автоматизувати більшість виробничих процесів даних установ. Від прийому замовлення до його виконання і...
Детальніше
Syrve і класичний ресторан - сучасний підхід до організації роботи європейського ресторану
Програма Syrve в ресторанному бізнесі полегшує управлінські функції, мінімізує кількість зайвих дій і спрощує ведення звітності. Дане ПО має комплексний функціоналом, який буде корисний всім учасникам бізнесу -...
Детальніше
Syrve в їдальні, на підприємстві або в бізнес-центрі - гарантія здорового і вигідного харчування
ПО Syrve - софт для автоматизації процесу виробництва на підприємствах громадського харчування, в тому числі столових для компаній, освітніх установ або бізнес-центрів....
Детальніше
ПО Syrve - перший помічник ресторанного бізнесу
Syrve - це ПО класу ERP, яке автоматизує процеси діяльності в ресторанному бізнесі. Програма для громадського харчування Syrve підходить для будь-якого бізнесу в ресторанній сфері: їдальні, ресторану, бару чи н...
Детальніше
Системи Syrve - ефективний засіб автоматизації управління бізнесом
У 2005 році ресторанний бізнес і підприємства громадського харчування змогли оцінити переваги нової системи касового, складського та управлінського обліку....
Детальніше
З Syrve вдасться швидше досягти висот в ресторанному бізнесі
Якщо раніше можна було управляти рестораном «вручну», то постійно мінливі тенденції сучасного бізнесу виключають цю можливість....
Детальніше
З Syrve - управління як на долоні і успішне досягнення мети
Автоматизація виробничих процесів різних напрямків бізнесу - необхідність, продиктована розвитком науково-технічного прогресу....
Детальніше
Syrve - надійний помічник у веденні бізнесу
Програма автоматизації Syrve стане відмінним помічником для виконання рутинних завдань в ресторані...
Детальніше
Автоматизація роботи громадського харчування для підвищення рентабельності закладу
Людина вирішив відкрити кафе, бар або їдальню, і відразу ж на нього обрушується безліч завдань....
Детальніше